BATMAN / MERKEZ - Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu

Ağu

Sınav yerlerinizi e okuldan öğreneceksiniz. Sınav giriş belgeleriniz, sınav günü sınava gireceğiniz okulda sıranın üzerinde hazır bulunacak.sınava girecek öğrencilere başarılar diliyoruz. Sınav giriş yeri bilgileri buradan öğrenilebilir:  https://www.meb.gov.tr/sinavlar/sorgu/Dpy/2023_DPY_GIRIS_YERI_int77bote87/

Tem

LGS tercihleri için rehber öğretmenlerimiz Adnan YILDIZ ve Fatma MUMİN okulumuz B blok 2. kattaki rehberlik odasında 3-19 temmuz tarihlerindeki mesai günlerinde saat 9:30-14:00 aralığında velilerimize yardımcı olacaktır. Tercihleri velilerimiz kendisi de yapabilir bizimle beraber de yapabilir yalnız yapılan tercihlerin okulda veli tarafından onaylatılması şarttır. Velinin okula gelmesi şarttır öğrenci tek başına gelmesin. Lütfen belirtilen saat aralıklarında okula gelelim.

May

29 Mayıs-16 Haziran 2023 tarihleri arasında bursluluk sınavı başvuruları okulumuz rehber öğretmenleri tarafından alınacaktır. Velilerimizin geçen yıl 12 aya ait toplam gelirini gösteren belge ve başvuru formu ile 09:00-15:00 aralığında okula başvurması gerekmektedir. Başvuru formu: /meb_iys_dosyalar/72/01/715124/dosyalar/2023_05/30120428_Ek-1.docx Sınavda ikinci dönem konuları sorulmayacak. tüm sınıf seviyelerine dörder seçenekli 100 soru sorulacak ve sınav süresi 120 dakika olacak.Sınav, 3 Eylül 2023 Pazar günü Türkiye saatiyle 10.00'da başlayacak. Sınav sonuçları, 22 Eylül 2023 tarihinde "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek.

Twitter adresimiz @mevortaokul72 dir.

Instagram adresimiz @mev_ortaokulu_batman dır.

Nis

2021-2022 Eğitim öğretim yılı müfredatına göre 4 EYLÜL 2022 saat:10:00 da yapılacak olan bursluluk sınavı duyurusu ektedir.  Başvuru şartlarını sağlayan velilerimizin 13 MAYIS 2022 tarihine kadar EK-1 ÖĞRENCİ AİLESİNİN MADDİ DURUMUNU GÖSTEREN BEYANNAME (1.görsel) yi çıkarıp doldurup gerekli belgelerle(2.görselde ayrıntılı yazıyor)  okul rehberlik servisine başvurmaları gerekir.

Şbt

Okul aile birliği gelirleri(ilk 4 sayfa) ve giderleri(son 3 sayfa)  aşağıda görsel olarak paylaşılmıştır.

Kas

Okulumuzda 6.sınıf öğrencileri için hafta sonu destekleme ve yetiştirme kursu açılacak. Kursa gelmek isteyen öğrenciler 26-29 kasım tarihleri arasında sınıf rehber öğretmenleri ve okul idaresinden bilgi alarak başvurularını yapabilir.

Ekm

2021-2022 Eğitim öğretim yılı 1. yazılı takvimi ektedir. Öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyoruz.

Tem

2021 Yılı LGS sınav sonuçları ve OBP puanlarının açıklanmasıyla 5-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında okulumuzda kurulan tercih birimlerince 8. sınıflarımızın lise tercihleri yapılacaktır. Tüm 8. sınıf öğrenci ve velilerimizin bu tarihler arasında rehberlik servisiyle irtibat halinde bulunmaları gerekmektedir.

May

Okul internet sayfamızın rehberlik bölümü yenilendi. Farklı konularla ilgili veli ve öğrencilere dönük bilgilendirici içerikler eklendi. Rehber öğretmenlerimizle eğitsel,mesleki ve sosyal-duygusal konularda görüşebilirsiniz.